Het skiseizoen is in volle gang, en hoewel sommigen misschien verlangen naar een uitje op een warm eiland om aan de kou te ontsnappen, dromen anderen weer van het perfecte winterhuis. Je weet wel, zo’n uitgestrekt toevluchtsoord met grote ramen, ruw gehouwen hout en veel open haarden.

8 slaapkamers

En dat is precies wat je krijgt met deze luxe accommodatie met acht slaapkamers en tien badkamers in Big Sky, Montana. Het is ontworpen door Miller-Roodell Architects en gebouwd in 2008. Het huis is maar liefst 1.486 vierkante meters groot en ligt hoog op een heuvelrug om te profiteren van een panoramisch uitzicht op de Gallatin Mountain Range en de Spanish Peaks. Gerecycled hout wordt overal gebruikt – de raam- en deurbekleding is afkomstig van een oud gebouw op Times Square dat ooit een bordeel was en de bar is gemaakt van brugpalen van de spoorwegbok Great Salt Lake.

Luxe in overvloed

Gemengd met het hout is metselwerk van Montana Moss Rock op zowel de buitenkant als het interieur. Balkenplafond en meerdere open haarden creëren een rustieke gezelligheid, en kasten en ijzerwerk werd gebouwd door lokale ambachtsman. En zoals elke dure ski-woning zijn haar luxe features in overvloed: een pizzaruimte grenst aan de keuken en het huis heeft een speelruimte, wijnkelder, bubbelbad, verschillende vijvers, meerdere patio’s en een uitkijktoren die toegankelijk is via een wenteltrap.

Interesse? Wees er snel bij, want hij is weg voor je het weet!