Iedereen wil een huis met een stijlvolle inrichting. Het draait om gezelligheid en sfeer in en rond je eigen woning. De sfeer in je woning wordt gevormd door de manier waarop het is ingericht. Veel mensen kiezen voor houten meubels, wat zorgt voor een landelijk gevoel. Terwijl een industriële inrichting juist een stoere look geeft. Naast meubels en decoratie speelt verlichting ook een belangrijke rol bij het creëren van de gewenste sfeer in je woning. Elk type verlichting heeft zijn eigen functie. Maak een lichtplan zodat je zeker weet dat iedere ruimte op de juiste manier verlicht wordt.

Keukenverlichting

Een goed verlichte keuken is essentieel, aangezien je tijdens het koken natuurlijk duidelijk wilt kunnen zien wat je doet. Wij adviseren om te kiezen voor inbouwspots. Deze spots worden netjes in een keukenkastje of het plafond geplaatst. Inbouwspots zorgen voor heldere led verlichting en een ontspannen sfeer in de keuken. De juiste keukenverlichting is een mooie aanvulling op je keuken. De meeste spots zijn dimbaar, ideaal als je even niet in de keuken bent. Als je geen bovenkastjes of een kookeiland hebt, kan je kiezen voor mooie én functionele hanglampen. Ook boven de eettafel zijn deze sfeervolle lampen een goede keuze.

Badkamerlampen

Misschien denk je er niet direct over na, maar de badkamer is één van de belangrijkste ruimtes als het om goede verlichting gaat. Als je je gezicht aan het wassen bent, je make-up aanbrengt of je je scheert heb je een fijne, heldere lamp nodig. Een goede badkamerlamp moet niet alleen zorgen voor de juiste verlichting, maar ook bestand zijn tegen vocht. Denk ook na over spiegelverlichting. Een praktische en stijlvolle toevoeging waardoor je badkamer een echte wellness-uitstraling krijgt. Met de juiste badkamerlampen vergroot je het ruimtegevoel van je badkamer.

Maak je badkamer af met leuke accessoires. Denk aan mooie handdoekhouders, zeepdispensers, badkamer accessoires set of een plant. Kies voor geborduurde handdoeken met je naam erop om zo de badkamer helemaal af te maken.

Verlichting in de woonkamer

De woonkamer is het hart van het huis. Niet alleen jijzelf, maar ook vrienden, familieleden en buren zullen regelmatig tijd in jouw woonkamer doorbrengen. Hierom wil je niet alleen een warme en gezellige sfeer creëren, maar ook zorgen dat gasten zich welkom voelen. Hanglampen, tafellampen en staande lampen met warm licht zullen dit gevoel versterken. Daarbij kan je met de juiste lampen de focus leggen op elementen waar je de meeste aandacht op wilt vestigen.

Tuinverlichting

Ben je op zoek naar sfeervolle tuinverlichting? Er worden regelmatig inbouw grondspots, tuinspots, buitenwandlampen en hangende buitenlampen geplaatst. Zowel functioneel als decoratief. Met lampen in je tuin creëer je extra sfeer. Je kan ook kiezen voor solar lampen. Deze lampen laden overdag door zonlicht op en zodra de zon onder gaat, springen ze aan. Niet alleen in de avond, maar ook overdag is het heerlijk om in de tuin te zitten. Organiseer een gezellige barbecue met vrienden of familieleden en geef ze bedrukte zonnebrillen zodat ze overdag tegen de zon beschermd worden.