Iedereen heeft een andere smaak als het gaat om interieur en het ontwerpen van je droomhuis. Maar wat dacht je van de achtertuin? Hier kun je ook enorm veel invloed op hebben als het gaat om stijl. De een heeft een lekker volle achtertuin met allerlei verschillende planten, meubels en andere dingen terwijl de ander het lekker rustig houdt met een tuin set en enkele simpele planten. Voor wat voor stijl ga jij? Hoe vind je een balans en wat kun je voor dingen in je tuin zetten om de stijl van jouw dromen te krijgen? Lees het hier.

Modern en minimalistisch

Veel mensen houden van een mooie minimalistisch ingerichte tuin. Vaak liggen er effen tegels op de grond en zijn er elementen in de tuin verwerkt met een minimalistisch en/of industrieel tintje. Denk bijvoorbeeld aan mooi zwart metalen hekwerk, een strakke tuin set met een mooie tafel, stoelen en/of een bankje en een net afgewerkte rij met planten. Erg mooi! Er is zo vaak veel ruimte over om dingen neer te zetten wanneer je bijvoorbeeld gaat klussen, je kunt een opblaas zwembadje kwijt als je kinderen hebt of kunt lekker een handdoekje neerleggen en languit bakken in de zon. Houd alles lekker leeg en minimalistisch, en breng sfeer in de tuin met bijvoorbeeld lampjes of simpele decoratie.

Gezellig en sfeervol

Is jouw achtertuin dé plek om ’s avonds op een warme zomerdag lekker te genieten van een drankje en wat muziek? Een plek om met vrienden of familie lekker te relaxen? Een gezellige plek waar je etentjes kunt houden en met veel mensen kunt chillen? Dan is het leuk om de tuin lekker gezellig en sfeervol in te richten. Maak gebruik van lekker veel planten, lichtjes, leuke comfortabele meubels en gezellige decoratie. Leuke kussentjes op de stoelen en leuke tierelantijntjes hier en daar kunnen zeker niet ontbreken. Maak het zo vol en gezellig als jij het wil, alleen maar leuk!

Op zoek naar nieuw hekwerk

Past het huidige hek wat je om de tuin hebt niet echt bij de visie die jij in je hoofd hebt voor de tuin? Ga dan op zoek naar ander hekwerk! Er zijn diverse soorten hekwerken voor in de tuin die bij diverse stijlen goed passen. Een mooi houten hekwerk, of juist een strak spijlen hekwerk? Wat jij maar wil. Kijk bijvoorbeeld op Thibo Online voor inspiratie en naar eventuele mogelijkheden voor als jij op zoek wil naar een nieuw hek.